Melanotan/barbiedop

Preparatet Melanotan har blitt vanvittig populært i Norge, og verden over. Det kan nesten se ut som om folk har gått og ventet på dette stoffet lenge.
Melanotan er populært blant kroppsbyggere og nesten like populært blant vanlig folk. Melanotan fikk tidlig kallenavnet “barbiedop”

Melanotan er et syntetisk hormon. Det kom på midten av 1980 tallet fra University of Arizona i USA. Faktisk ble det utviklet to hormoner. Melanotan 1 og Melanotan 2. Begge er analoger av peptidhormonet “alfa-melanocyttstimulerende hormon” (α-MSH). For å forstå effekten av dette hormonet må vi begynne i huden.
Overhuden, bedre kjent som epidermis, er ca 0,1mm tykk de fleste steder på kroppen, men kan være mer enn 1mm tykk på steder som utsettes for mye slitasje. I overhuden finnes pigmentceller, eller melanocytter, som produserer fargestoffet melanin. Arvelige forskjeller i mengden melanin gjør at forskjellige raser mennesker har forskjellig hudfarge.

Ultrafiolette stråler fra sollyset kan skade cellene i huden. Melaninet i huden beskytter cellene ved å absorbere en del av disse strålene. Når huden utsettes for ultrafiolett lys stimuleres melanocyttene til å produsere mer melanin. Dette fører til at huden blir mørkere.< Melaninet klarer ikke alltid å gi bra nok beskyttelse og overdreven soling hos mennesker med lys hud kan føre til hudkreft. Melanotan påvirker melanocyttene som øker produksjonen av melanin. Noe som gjør at huden blir mørkere. Dette gir faktisk en beskyttelse mot ultrafiolett stråling fra solen. Som betyr at det kan forebygge hudkreft.

For hvite mennesker som bor i varme strøk er hudkreft et stort problem. Også for oss nordboere som har en tendens til å ta litt for mye solarium og smøre oss med kokosnøttolje så fort solen titter frem.Mot hudkreft kan Melanotan kanskje være til hjelp. Problemet med Melanotan er at det ikke er godkjent som legemiddel enda. Det utføres fortsatt studier på både Melanotan 1 og 2. Selv om flere av studiene kan se lovende ut vet man ikke alt om dette hormonet enda. Melanotan har vært hyppig omtalt i norsk media og norske leger har fortalt at de tror at Melanotan bruk kan føre til hudkreft. Mange brukere vil sikkert avfeie dette som skremselspropaganda men de dosene som brukes av folk på egenhånd nå kan være en helt annen enn det som er tenkt i forhold til forebygging av hudkreft.

Melanotan

Mange unge og forfengelige mennesker prøver gladelig ut stoffet på egenhånd.
Melanotan som selges i Norge er lovlig å kjøpe.

Mange luringer har sett sitt snitt til å tjene noen kjappe kroner på å selge Melanotan og flere internasjonale og norske nettsider tilbyr Melanotan til hvem som helst.Trolig er det Melanotan 2 som selges hvis vi skal tro på disse nettsidene. Mye av det som selges via nettsider produseres trolig i Kina, og er ekte Melanotan.
Hetteglassene som selges inneholder vanligvis 10mg. Det må tilsettes sterilt vann før bruk. Ofte anbefales 2ml sterilt vann. For en nybegynner kan det være vanskelig å regne ut “riktig dose”. NSUPPLY er ofte behjelpelig med utregning av dose, og selger 100% ekte og trygg melanotan.

Forskere har også vært inne på tanken om Melanotan kan gis som krem, inhalator eller nesespray. Nesesprayen er veldig aktuell som hjelpemiddel ved ereksjonsproblemer hos menn og skal også kunne føre til større blodtilstrømming til vagina hos kvinner.PT-141, som er en metabolitt av Melanotan 2, blir utviklet av Palatin Technologies Inc. under navnet Bremelanotide.

Bivirkninger

En mørkere og finere brunfarge
Økt kjønnsdrift
Dårlig appetitt

Melanotan / barbiedop = “brun, slank og kåt”.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *